S-au prelungit inscrierile la Tabara de Vara Boem Club, Iulie 2016

S-a introdus si atelierul de tobe la Tabara de Muzica Boem Club 2016, pe langa atelierele de vioara, chitara, pian si canto. Copiii din tabara vor fi initiati si vor incerca pe grupe, toate instrumentele de la cele 5 ateliere de muzica. Toti cei care canta deja la un instrument, vor avea posibilitatea sa experimenteze si cantatul la celelalte 4 instrumente.

Coordonatorul taberei va fi Prof Psiholog Scolar Adina Tatu, Director Educational Boem Club.

Tabara de Muzica Boem Club Video

Informatii la zi despre Tabara de Vara Boem Club iulie, 2016, Moeciu

1. UNDE  

Cea de-a doua editie a Taberei de Muzica Boem Club se va desfasura in perioada 17-29 Iulie 2016, saptamanal, la Vila Arinul****, o pensiune situata in partea centrala a statiunii Moeciu de Jos, judetul Brasov, intr-o zona pitoreasca si linistita, la marginea padurii.

Pensiunea are toate standardele unei locatii de 4****, dispune de spatii generoase de cazare, loc de joaca, restaurant si terasa, foisor, club cu billiard, tenis de masa si jocuri de societate,videoproiector si ecran de proiecte si toate facilitatile necesarea organizarii taberei de muzica.

2. CAND?

Taberele de Muzica Boem Club se vor desfasura saptamanal, in conditiile formarii unui grup de minim 30 de copii, pentru fiecare dintre saptamani. In caz contrar, grupele vor fi comasate.

Saptamana I: 17 – 23 Iulie  2016
Saptamana II: 23-29 Iulie 2016

3. CINE?

Pot participa copiii cu varste cuprinse intre 7-17 ani, pentru fiecare dintre saptamani. Activitatile muzicale au loc pe grupe de varsta.
La Tabara de Muzica Boem Club se pot inscrie atat cursanti ai Scolii de Muzica Boem Club, cat si copii din afara scolii care isi doresc sa invete sa cante.

4. CAT SI CUM?

Pret: 1500 lei pentru fiecare saptamana

  • Plata integrala
  • Plata in transe: la inscriere se va achita un avans de 750 lei, urmand ca restul de 750 lei sa fie achitati pana pe 15.05.2016.

Ce include pretul:

  • Transport cu autocarul dus-intors, cu plecare din Bucuresti; transportul va fi realizat de firma specializata de transport.
  • Cazare 6 nopti in pensiune standard 4 stele in camerele de 2 si 3 locuri
  • Mic dejun, pranz, cina+1 gustare (meniul zilnic va fi transmis anterior desfasurarii taberei, pe e-mail, parintilor)
  • Ateliere de grup de pian, chitara/vioara, canto
  • Intreceri pe teme muzicale
  • Activitati recreative in aer liber
  • Drumetii la obiectivele turistice din zona
  • Echipa de tabara formata din Manager de Proiect,  profesori absolventi de Conservator, Psihologi Scolari pentru activitatile recreative de formare a grupurilor, monitori pentru organizarea activitatilor
  • Coordonator Tabara, Prof.Psiholog Scolar Adina Tatu, Director Educational Boem Club
  • Asistenta medicala (daca este cazul)
  • Echipamente si materiale pentru desfasurarea activitatilor muzicale

6. PROGRAM

07:30 Trezirea, Spalarea, Inviorarea
08:00-09:00 Micul Dejun
09:00-13:00 Ateliere de pian, chitara/vioara, canto
13:00-14:00 Pranz
14:00-16:00 Activitati de relaxare
16:00-16:30 Gustare pe pajiste
16:30-20:00 Activitati recreative, Vizite la obiective turistice, Jocuri muzicale, Activitati de grup
20:00-21:00 Cina
21:00- 22:00 Spalarea, Stingerea, Culcarea

7. DE CE SA VII IN TABARA

Dupa succesul de anul trecut, cand in cadrul primei editii a Taberei de Muzica Boem Club 30 de copii s-au distrat invatand sa cante la instrumentele lor preferate sau cu vocea, Scoala de Muzica Boem Club invita si in aceasta vara toti copiii cu varsta cuprinsa intre 7 si 17 ani sa ia parte si in acest an la prima tabara de muzica din Romania in cadrul careia vor invata sa cante la nu mai putin de 4 instrumente si cu vocea.

Obiectivul taberei de vara consta ininitierea muzicala si familiarizarea participantului cu ceea ce este muzica din punct de vedere teoretic, dar si practic. Timp de 7 zile,vor fi prezentate notiuni de teoria muzicii pe intelesul tuturor si vor fi initiati in tainele pianului, chitarii sau viorii sau ale cantatului cu vocea. Prin intermediul taberei de muzica, copiii vor efectua activitati muzicale in grup, vor lega prietenii noi cu copiii de varsta apropiata, care au aceleasi preocupari.

8. LA CINE TE POTI INSCRIE

Persoana de contact pentru inscrierea in Tabara de Muzica Boem Club:

Denisa PETREAN- Specialist PR
E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro
Tel: 0768 300 396

Va invitam sa va distrati alaturi de noi in Tabara de Muzica! Echipa Boem Club