Boem Club castiga inca 3 premii la Festivalul “Prietenii muzicii”

 

Sambata 4 Iunie, s-a desfasurat cea de-a noua editie a Festivalului “Prietenii muzicii”, eveniment organizat de catre Fundatia Culturala “Pro Piano”. La aceasta competitie au participat copii din intreaga tara, cu varste cuprinse intre 5 si 18 ani, care studiaza pianul, fie in invatamintul de stat, fie in cel particular.
Evenimentul a fost gazduit de sala de concerte a liceului Dinu Lipatti si a strans laolata un numar impresionant de interpreti. Acestia au concurat pentru una dintre cele 3 categorii: cursanti provenind din invatamantul de stat, copii si adolescenti ce frecventeaza scolile particulare si ansamblu la 4 maini, criteriul de departajare fiind varsta concurentilor.
La doar cateva saptamani dupa castigarea premiilor in cadrul concursului Friends of the Piano, cursantii Boem Club s-au remarcat din nou prin talentul si cunostiintele lor, cucerind doua premii II si un premiu I. Stefan Condeescu a impresionat prin abilitatile pianistice si obtinut Premiul de Excelenta pentru categoria de varsta 6 ani, iar Ana Maria Radu si Larisa Pintican au castigat Premiul de Merit, la categoriile 10, respectiv 7 ani.
Cei trei cursanti si frecventeaza cursurile de pian in cadrul Boem Club de aproximativ un an de zile. Rezultatele lor sunt cu atat mai laudabile, cu cat numarul de concurenti inscrisi a fost impresionant, depasind 100 de copii, veniti din intreaga tara. Acestia au fost jurizati de nume sonore, profesori ai liceului Dinu Lipatti din Bucuresti.

www.boemclub.ro

Data: 19 iunie, 2011