Lectii de percutie la Boem Club incepand cu octombrie 2013

Incepand din luna octombrie 2013, Scoala de muzica Boem Club  introduce in grila educationala lectiile de percutie (tobe). Toate persoanele cu varsta peste 4 ani sunt asteptate la sediul Boem Club din Dorobanti pentru a invata sa cante la tobe, si nu numai. Pe langa lectiile de muzica existente deja in oferta de cursuri a scolii, inca de acum 4 ani: lectii de pian, canto, chitara, vioara, violoncel, educatie muzicala pentru prescolari si teoria muzicii, Scoala de muzica Boem Club lanseaza lectiile de percutie, pentru toti cei pasionati de ritm si nu numai.

Pentru copii, beneficiile lectiilor de muzica in general, si ale celor de percutie, in mod special, sunt cunoscute datorita influentelor benefice in dezvoltarea armonioasa a personalitatii acestora. Asadar, la copiii care urmeaza lectii de muzica se va observa o imbunatatire a capacitatii de gandire, a memoriei, cresterea increderii de sine, stimularea creativitatii, precum si dezvoltarea abilitatilor sociale.

Adaugarea lectiilor de percutie in oferta de cursuri a Scolii de muzica Boem Club este doar inceputul extinderii grilei educationale, urmand ca in viitorul apropiat, Boem Club sa introduca cursuri pentru cele mai indragite instrumente de suflat: flaut, nai, etc.

Pentru inscrieri: 0760 689 422; receptie@boemclub.ro