Invitatie la Concertul Boem Club ‘Suna Clopotelul!” – Sambata,9 Septembrie 2017

Scoala de Muzica Boem Club are placerea de a va invita Sambata, 9 Septembrie, incepand cu ora 09:00, la Centrul National de Arta Tinerima Romana, la a doua editie a Spectacolului Concert „Suna Clopotelul!”.

Spectacolul care marcheaza sfarsitul programului de Scoala de Vara la Boem Club, dar si inceperea unui nou an scolar plin de muzica, va aduna  pe durata intregii zile profesorii Boem Club alaturi de cursanti de toate varstele de la clasele de pian, canto, chitara, saxofon, tobe si vioara, care vor incanta publicul spectator cu piese cantate la patru maini la pian, duete la canto, intrepretari solo sau duo la chitara, precum si alte momente artistice inedite.

La Concert sunt invitati sa participe in sala toti cursantii Boem Club impreuna cu familiile si prietenii, pentru a se bucura de o zi boema, plina de muzica si pentru a ii incuraja cu aplauzele lor pe artistii care vor interpreta piese in concert.

Partenerii evenimentului sunt Boem Club Pianos, cel mai mare magazin de piane acustice, Perzina si Steinberg.

Spectacolul Concert „Suna Clopotelul!”, care se va desfasura incepand cu ora 09:00 la Centrul National de  Arta Tinerimea Romana situat in Str. Schitu Magureanu, nr. 4 vis-a-vis de metrou Izvor.

Echipa Boem Club

 

www.boemclub.ro

www.facebook.com/BoemClub

Boem Club Pianos – Alege pianul preferat de la Cel mai mare magazin de piane acustice