Poze Auditii Septembrie si reportaj Digi 24 Scoala de Muzica Boem Club

Buna ziua,

A inceput un nou an scolar, plin de evenimente noi ce vor avea loc. Lectiile Scolii de Vara Boem CLub s-au incheiat cu auditiile care au avut loc in luna septembrie.

Scoala de Vara Boem Club 2014 si Auditiile Boem Club!

Pozele auditiilor care au avut loc in luna septembrie au fost postate pe contul de facebook al Scolii de Muzica Boem Club, de unde le puteti descarca si viziona.

https://www.facebook.com/BoemClub

Tot acolo puteti viziona si ultimul reportaj al Scolii de Muzica Boem Club despre lectiile noastre de muzica.

Multumiri tuturor celor implicati in auditii, atat cursantilor, profesorilor, cat si echipei administrative si de management.

Va informam pe aceasta cale ca Boem Club si-a extins grila educationala, si lectiile de muzica atat individuale cat si de grup pe care le puteti efectua la noi, sunt:

Lectii de canto, Lectii de chitara, Lectii de pian, Lectii de percutie, Lectii de vioara, Lectii de violoncel, Lectii de educatie muzicala pentru prescolari, Lectii de muzica de camera, cor de copii, Lectii de block flute, Lectii de saxofon, Lectii de oboi, Lectii de flaut, Lectii de clarinet si teoria si istoria muzicii.

Va multumim ca ati ales Scoala de Muzica Boem Club, cea mai mare scoala de muzica privata din Bucuresti, si va asteptam in continuare la cursurile noastre de la cele trei sedii.

Claudia ATANASOAE

Director

Scoala de Muzica Boem Club