Invitatie la Concertul Boem Club “Vis de Iarna” (17-18 Decembrie 2016)

Scoala de Muzica Boem Club va invita sambata si duminica, 17 decembrie si 18 decembrie, la Centrul National de Arta Tinerimea Romana, la Spectacolul-Concert “Vis de Iarna”.

In cadrul acestui eveniment vor concerta 250 de cursanti copii, adolescenti si adulti ai Scolii de Muzica Boem Club, la pian, chitara, vioara, tobe, saxofon, violoncel sau cu vocea.

Cursantii doritori pot canta un colind in familie, alaturi de parinti, frati, veri, bunici. Toti interpretii vor primi diplome si medalii pentru prestatie si pot participa la Tombola de Craciun, in cadrul careia pot castiga un abonament lunar de 4 lectii de muzica.

Toti participantii vor avea posibilitatea sa testeze cateva dintre pianinele noi si reconditionate comercializate de catre Boem Club Pianos si sa isi testeze gratuit abilitatile muzicale.

Pe parcursul celor doua zile, Boem Club Pianos va organiza in lobby-ul salii de concert Concursul „Si eu am cantat la Boem Club Pianos”, in cadrul caruia, fiecare concurent are posibilitatea sa cante o piesa de maxim 5 minute, iar primii trei concurenti cei mai votati pe pagina de Facebook Boem Club Pianos vor castiga cate o bancheta de pian.

Sunt invitati sa participe in sala la concert toti cursantii Boem Club cu familiile lor pentru a vedea cum are loc un concert Boem Club, chiar daca sunt la inceput de drum si nu canta in acest concert.

Pentru detalii referitoare la concert va rugam sa va adresati receptiilor Boem Club:

0735 641 594 Boem Club Alba-Iulia, albaiulia@boemclub.ro

0760 689 422 Boem Club Razoare, razoare@boemclub.ro

0761 786 601 Boem Club Dorobanti, dorobanti@boemclub.ro

www.boemclub.ro

www.facebook.com/BoemClub

https://www.facebook.com/BoemClubPianos/