Discount la taberele Progressive Sports pentru cursantii Boem Club

Suntem bucurosi sa va anuntam cel mai nou parteneriat intre Scoala de Muzica Boem Club si Progressive Sports pentru iarna 2014, in ceea ce priveste taberele de schi pentru copii. Ei s-au numarat printre partenerii nostri principali la evenimentele din 2014.

Fiindca dorim sa ne bucuram impreuna de acest parteneriat v-am pregatit si o surpriza: toti cursantii Scolii de Muzica Boem Club beneficiaza de o reducere de 50 ron/copil, din pretul oricarei tabere din sezonul de iarna 2014-2015.

Programul taberei include lectii de schi in prima parte a zilei, iar in a doua parte un program de dezvoltare personala pentru copii, realizat impreuna cu traineri acreditati. Acesta include ateliere ce stimuleaza lucrul in echipa, comunicare si socializare, organizarea si coordonarea echipelor, schimburi de rol si foarte multe jocuri antrenante si amuzante.

Cu o experinta de peste 9 ani in organizarea si coordonarea taberelor de schi si aventura outdoor pentru copii, Progressive Sports detine  titlul de “Cea mai buna scoala de schi a anului in Prahova” (2014). Taberele sunt destinate atat copiilor scolari cat si prescolari si au un  program si o metodica adaptata varstei si conditiei fizice a participantilor.

Pentru mai multe detalii va invitam sa accesati http://www.progressivesports.ro/

Echipa Boem Club