Deschiderea Scolii de Vara Boem Club 2014 – sarbatorita prin 2 concerte si peste 500 de invitati!

Deschiderea Scolii de Vara Boem Club a fost sarbatorita sambata, 21 iunie 2014, la Teatrul Act, din Bucuresti prin intermediul a 2 concerte – Gala Excelentei in Muzica si Muzicieni in devenire –  in cadrul carora au cantat la pian, chitara, vioara, saxofon, clarinet sau cu vocea,  peste 130 de interpreti cu varste cuprinse intre 3 si 50 de ani si au participat peste 500 de invitati.

 

In cadrul primei editii a Galei Excelentei in Muzica au fost premiati cursantii Scolii de Muzica Boem Club care au avut rezultate exceptionale la concursurile si festivalurile de muzica nationale si locale din perioada ianuarie – iunie 2014. In prima jumatate a anului 2014, aproximativ 40 de elevi ai Scolii de Muzica Boem Club au obtinut  peste 50 de premii la 11 concursuri de muzica nationale si locale, de pian, chitara si canto.

Multumim tuturor Partenerilor nostri care au facut acest lucru posibil:

 

- Progressive Sports (Premii: 4 tabere de vara pentru copii)

Progressive Sports este specializata in tabere active pentru copii scolari si prescolari, avand o echipa de instructori cu experienta indelungata in domeniu. Organizam tabere de vara si de ski, cu scopul de a fi distractive, educative cat si benefice, urmarind dezvoltarea armonioasa a copilului dumneavoastra.

http://www.progressivesports.ro/

 

 

- Music and More (Premii: 40 de vouchere cu discount de 250 lei la achizitionarea pianelor digitale marca Yamaha Clavinova si toate seriile Roland Digital Piano, 8 cani cu teme grafice muzicale)

Music&More a fost lansat in 2006 de catre SC Tempo Music Impex SRL si a devenit unul dintre cei mai apreciati retaileri de  instrumente muzicale si echipamente din Romania, acum avand peste 15.000  de clienti inregistrati. Misiunea noastra este simpla: Vrem sa facem achizitionarea si detinerea de instrumente muzicale si  echipamente usoara  pentru toata lumea, prin furnizarea de preturi mici  si servicii excelente. Magazinul nostru furnizeaza instrumente muzicale si echipamentele de la cei mai cunoscuti producatori, la preturi foarte competitive, precum si partituri si metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem in oferta noastra, cu un nivel ridicat de client service si o  consiliere de inalta clasa din partea angajatilor, precum si realizarea  de economii fantastice, atunci cand comandati online de la noi.

http://www.musicandmore.ro/

 

- PitiClic (Premii: 40 soft-uri educationale pentru copii)

Suntem producatori de software educational, multimedia, interactiv pentru  copii prescolari si scolari mici. PitiClic este marca Infomedia Pro indragita atat de copii cat si de parinti. In colectiile PitiClic veti gasi  o serie de jocuri interactive, create in colaborare cu cadre didactice si  psihologi, care urmaresc programa scolara fiind in felul acesta nu numai atractive, ci si educative, sprijin in dezvoltarea copiilor, material de  lucru pentru cadre didactice si ghiduri utile pentru parinti.

http://piticlic.ro

 

 

- Clubul Sportiv Olimpic Triumf (Premii: 40 vouchere pentru 1 luna la orice curs din cadrul clubului)

Infiintata in anul 2009, Asociatia Clubul Sportiv Olimpic Triumf are ca scop descoperirea, indrumarea, pregatirea si initierea persoanelor in practicarea sportului, cat si desfasurarea de activitati sportive. Avand la baza o echipa formata din tineri cu experienta in domeniul sportului cat si in organizarea de activitati, C.S. Olimpic Triumf urmareste dezvoltarea activitatilor extrascolare bazate pe miscare, relaxare si invatare. Pe principiul educatiei prin miscare desfasuram o gama larga de activitati sau cursuri in diferite discipline sportive dedicate tuturor categoriilor de varsta, pastrand calitatea și standarde inalte pentru fiecare activitate.

http://www.olimpictriumf.ro

 

- Book Land (1 premiu special – o tabara culturala)

BookLand a luat nastere in 2011 ca prim targ urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid intr-o caravana nationala, vizitand in 3 ani peste 40 orase si fiind activ peste 600 zile. Libraria online www.book-land.ro si Tabara Coolturala BookLand au devenit extensii naturale ale brandului, iar seria de Conferinte practice pentru tineri BookLand Evolution si site-ul www.inPractica.ro ii completeaza abordarea social-educationala asumata.

http://book-land.ro/

 

- Editura All (Premii: 40 carti cu jocuri, atlase de anatomie si zoologie)

Grupul de edituri ALL se afla in elita editurilor din Romania prin cel mai larg spectru de publicatii: carte universitara (medicina, carte umanista, carte de business si economie, informatica, stiinte), carte scolara (manuale, auxiliare, dictionare, atlase) si carte generala (literatura romana si universala, albume color, carte practica).

http://www.all.ro

 

            Scoala de Muzica Boem Club va fi deschisa pe toata durata verii desfasurand Programul Scolii de Vara Boem Club (22 Iunie – 15 Septembrie 2014). Școala de Vara Boem Club este un program educational special conceput care le ofera cursantilor de toate varstele posibilitatea de a invata sa cante la un instrument sau cu vocea, intr-un mediu organizat, placut si relaxant, profitand in acelasi timp de un tarif special pentru lectiile de muzica (8 lectii de muzica/luna – 400 lei).

 

Toti cei care doresc sa se inscrie la cursurile de muzica ale Scolii Boem Club o pot face la datele de contact de mai jos, in functie de sediul la care doresc sa se inscrie:

Sediul Boem Club Alba-Iulia – 0735 641 594; albaiulia@boemclub.ro

Sediul Boem Club Razoare – 0760 689 422; razoare@boemclub.ro

Sediul Boem Club Dorobanti – 0761 786 601; dorobanti@boemclub.ro