Cursantii Boem Club premiati la Concursul National Brave Claviaturi

Doi cursanti ai scolii de Muzica Boem Club, Maria Alexandra Alexe si Ricardo Olaru, au castigat 3 premii la Concursul National de Interpretare a Muzicii Romanesti pentru pian Brave Claviaturi, care a avut loc la Liceul de Muzica Dinu Lipatti, din Bucuresti.
Cursanta Maria Alexandra Alexe, Clasa Profesor Raluca Voinea, a luat premiul I la categoria ei de varsta si premiul special pentru muzicalitate, iar Ricardo Olaru, Clasa Profesor Georgiana Mirica, premiul II la categoria lui de varsta.

Concursul a avut loc sambata si duminica, 30 martie – 31 martie la Liceul de Muzica Dinu Lipatti, si a reunit participanti care studiaza pianul ca instrument optional/principal la scoli, licee de muzica sau in sistem particular.

Repertoriul cursantilor a cuprins una sau doua piese din literatura pianistica romaneasca, avand o durata cuprinsa intre 2 si 10 minute si au fost interpretate din memorie.

Pentru ca Scoala de Muzica Boem Club doreste sa incurajeze astfel de initiative menite sa solicite manifestarea talentului prin prisma spiritului de competitie, le va oferi celor doi cursanti drept recompensa cate un voucher cu 4 lectii de muzica.

Premiile obtinute de cursantii sai reprezinta pentru Scoala de Muzica Boem Club un pas important in dezvoltarea si in recunoasterea ei ca institutie de invatamant particular de calitate in peisajul bucurestean.

Interpretarea lui Ricardo Olaru la link-ul de mai jos:

http://www.youtube.com/watch?v=czS3q-bXRWI&feature=youtu.be

Interpretarea Mariei Alexandra Alexe la link-ul de mai jos:

http://www.youtube.com/watch?v=PLXfNV593R8&feature=youtu.be