Concurs pe facebook pentru cursantii Boem Club

facebook.com/BoemClub

In perioada 12 februarie – 28 februarie 2014, Scoala de Muzica Boem Club organizeaza Concursul: Si eu sunt la Scoala de Muzica Boem Club! Concursul se adreseaza cursantilor Boem Club, copii si adulti, care participa la lectii de muzica la cele 3 sedii Boem Club: Boem Club Alba Iulia, Boem Club Razoare, Boem Club Dorobanti.

REGULI DE PARTICIPARE:

1. Participantii la concurs trebuie sa trimita pe adresa de e-mail: denisa.petrean@boemclub.ro o poza cu ei cantand la un instrument sau cu vocea, intr-un SEDIU Boem Club din cele 3 sedii (Boem Club Alba-Iulia, Boem Club Razoare, Boem Club Dorobanti), la lectiile de muzica pe care le desfasoara la Boem Club. Pozele vor fi postate apoi pe pagina de Facebook Boem Club, in albumul concursului intitulat: 2014 -Si eu sunt la Scoala de Muzica Boem Club.

2. Concurentii trebuie sa dea un like la pagina Boem Club de Facebook (in cazul in care nu au dat deja mai demult).

3. Concurentii trebuie sa obtina de la prieteni, cunostinte, amici, rude cat mai multe like-uri pentru poza lor din albumul 2014 -Si eu sunt la Scoala de Muzica Boem Club.

3. Toti prietenii, cunostintele, amicii, rudele concurentilor care dau like la o poza din concurs, trebuie sa dea “like” si la pagina de Facebook Boem Club, altfel like-ul acordat fotografiei nu este valabil!

Se vor acorda 3 vouchere cu 4 lectii de muzica (la alegere sediul si la alegere instrumentul, dintre pian, chitara, vioara, violoncel, percutie, canto, educatie muzicala) pentru primii 3 care vor obtine cele mai multe like-uri la poza lor din albumul dedicat concursului.

Castigatorii vor fi anuntati pe data de 1 martie pe pagina de facebook.com/BoemClub.